Argon B5 - FC Breukelen B3

FC Breukelen B3 verslaat Argon B5 in boeiende wedstrijd.

Afgelopen zaterdag moesten 11 jongens van de B3 op weg naar Mijdrecht. Eveneens als vorige week was ook dit weer een belangrijke wedstrijd, FC Breukelen staat inmiddels 3e met 3 wedstrijden minder gespeeld als de koploper en Argon staat 4e. Tijdens de warming-up was al duidelijk dat de wind een belangrijke rol zou spelen. Dit bleek ook het geval. De B3 begon met wind tegen aan de aftrap. Gastspeler Michael (B1) stond op de rechtshalf positie. Argon begon fel aan de wedstrijd en schoot een 2x van afstand binnen 10 minuten. 1 van die schoten resulteerde in een tegendoelpunt, 1-0. FC Breukelen pikte de draad op en begon beter te voetballen wat resulteerde in een aantal kansen. Na een mooie solo van ‘schwalbekoning’ Micheal werd hij ‘getackeled’ in het strafschopgebied en kreeg de B3 een penalty. Die werd genomen door nummer 9 maar werd niet zo goed ingeschoten wat leed tot een redding van de keeper. Diezelfde nummer 9 schoot 5 minuten later precies in het hoekje maar de scheids had gefloten voor een overtreding. Verder waren er in de eerste helft weinig kansen voor Argon door sterk verdedigen van Leon, Jonathan, Jelle en Jasper. In de rust was er niemand in paniek ondanks de achterstand, jaja, het vertrouwen in de b3 is heel groot. De 2e helft was eigenlijk precies het tegenovergestelde van de eerste helft, FC Breukelen scoorde na een minuut of 8 via een kopbal van Leon uit een corner van Danny. Daarna kreeg de wedstrijd hetzelfde spelbeeld als in de 1e helft, de ploeg die tegen de wind inspeelde kreeg de meeste kansen. Micheal werd er nog voor 5 minuten uitgestuurd wegens praten tegen de scheidsrechter. In het Breukels kwartiertje aan het eind sloeg de b3 net als vorige week ook nu weer toe. 5 minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd kregen we weer een corner. Deze werd weer genomen door Danny en werd doorgekopt door een Argon speler toen hij terecht kwam bij Kelvin. Kelvin schoot met een mooie volley de bal boven in het doel, 1-2. Daarna waren er nog enkele kansen voor Argon maar de voorsprong werd goed verdedigd.

Argon B5 – FC Breukelen B3 1-2

Doelpunten: Leon en Kelvin