Verslag E 2 en E2legraaf 6

De E2 en het spook van de gemiste kansen

Er was eens …. een E2tje, dat in alles een hoger en breder doel zag. In zijn drang dit doel te bereiken, vergat het E2tje vaak even opzij en achterom te kijken, immers dat ene te halen doel was heilig. Toen hij op een dag wel heel erg dicht genaderd was, ontdekte hij tot zijn grote verbazing, PUPILLENDOELEN zijn veel kleiner! …. en natuurlijk leefde hij nog lang en gelukkig. Begrijp dit moderne sprookje niet verkeerd; natuurlijk is 9-2 (rust 5-0) winst op De Vecht E2 een geweldig mooie uitslag, maar waar de leiders en (vele!) supporters al een paar wedstrijden extra grijze haren van krijgen, zijn de hoeveelheid en omgang met kansen, die er ook gemakkelijk in hadden gekund. Laten we, met de wijze les van het E2tje in ons achterhoofd, in de komende op papier zware wedstrijd tegen Hertha, de concentratie, opstelling en plezier winnen van een al te grote drang naar het doel. Memorabele momenten: 9’ Tijn ZEER HOOG OVER voor open doel, 20’ Niels hard op de lat, 27’ geweldige redding van Stan en in de laatste minuut een prachtige kopgoal van Kasper na een mooi genomen corner van Maxim. Gelukkig voor Tijn maakte hij nog 4 knappe doelpunten wel. Kasper (2), Janneman (1) en Niels (2) maakten de “bijna” dubbele cijfers compleet.