FC Breukelen B3 – Huizen B6

FC Breukelen B3 op valreep voorbij Huizen.

Afgelopen zaterdag moest de b3 aantreden tegen het als 5e geklasseerde Huizen. De B3 staat 4e maar wel met 3 wedstrijden minder gespeeld dan de koploper.

Dit team bestaat uit: Myron, Thom, Jelle de Beer, Jonathan, Jasper, Stefan, Massaro, Marcel, Ferry, Leon, Danny, Jelle Kuipers (nog veel beterschap de aankomende weken!), Kelvin, Gert-Jan en coach Frans Elsendoorn, hij deelde mee in de kleedkamer dat met deze groep een kampioensfeest aan het eind van jaar mogelijk moet zijn (het vertrouwen is dus groot). Na een moeizame start aan de voorbereiding (Ferry had zijn scheenbeschermers vergeten en keeper Myron zijn keepersspullen) kon dan toch met een volledig elftal het veld op worden gegaan. Huizen had al 2x verloren dus het was de bedoeling dat de b3 wel van ze zou winnen.

In de openingsfase van de wedstrijd leek dit ook te gebeuren. Huizen was onrustig aan de bal en FC Breukelen creëerde een aantal kansen. Na ongeveer 10 minuten spelen nam Huizen het heft in handen. FC Breukelen was wat onrustig aan de bal in de verdediging en zo kwam de spits van huizen 2x alleen voor Myron maar 1x schoot hij op de paal en 1x via Myron naast. De 1-0 van Huizen kwam een paar minuten daarna. Vlak voor rust maakte Danny na een goede voorzet van Massaro de 1-1.

In de rust werden Marcel en Danny vervangen voor Stefan en Ferry. We kwamen na een kwartier spelen in de 2e helft met 2-1 achter door wat knullig verdedigen. FC Breukelen herpakte zich en kreeg weer enkele kansen voor onder andere Leon. Uit een lage corner van Massaro(?) viel dan toch de 2-2 binnen via de voet van Kelvin. Het leek een gelijkspel te worden en dat was eigenlijk ook wel terecht, echter maakte 1 minuut voor tijd Jelle de 3-2. Gelijk na de aftrap floot de goedfluitende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Jongens, we hebben een hartstikke leuke groep waarmee we hoog in de competitie kunnen eindigen. Wees echter wel bereid je in te zetten voor het hele team en niet bij voorbaat te zeggen dat je de positie niet aankan. Als iedereen zich inzet blijven de goede resultaten zich opstapelen!

FC Breukelen B3 – Huizen 3-2

Doelpunten: Danny, Kelvin en Jelle