FC Breukelen C1-Victoria C1

Breukels kwartiertje C1 fataal.

Vandaag stond voor de C1 de wedstrijd tegen Victoria C1 op het programma. Volgens de planning zou de wedstrijd om 12.00 uur beginnen.

De jongens begonnen echter pas om 12.15 te voetballen. Helaas hield Victoria zich wel aan de afgesproken aanvangstijd en stond om 12.15 reeds met 4-0 voor. Omdat er in het vervolg van de wedstrijd niet meer gescoord werd ,was de 4-0 tussenstand tevens de einduitslag. Hoewel Victoria de verdiende winnaar was,moet gezegd dat de C1 vanaf het moment dat ze gingen voetballen goed partij gaf. Vooral in de tweede helft was het krachtsverschil minimaal. Beide teams kregen kleine kansjes maar slaagde er niet meer in de keepers te passeren. Het eerste kwartier werd de ploeg dus noodlottig. Drie van de vier goals werden zo weggegeven. De vierde was een wereld goal zoals je er maar weinig ziet. Door de vierde opeenvolgende nederlaag zakt de C1 naar de onderste regionen van de ranglijst.

Volgende week staat Altius te trappelen om het FC Breukelen moeilijk te maken .Hopelijk kunnen de jongens voor een verrassing zorgen.

PS 1 Martijn speelde als één van de weinige een berewedstrijd. Helaas raakte hij in de laatste speelminuut geblesseerd. Veel sterkte en hopelijk ben je zaterdag weer hersteld .

De hulplijder.

c1 271007 1.jpg
c1 27-10-07 2.jpg