Wasmeer E2-FC Breukelen E1

Van de week speelde we tegen Wasmeer, wat een hele goede wedstrijd was van de E1 van FC Breukelen. We kregen complementen van de trainers van Wasmeer over het goede spel Wasmeer schreef er een stukje over op hun website. Het stukje ging als volgt.

Wasmeer E2 - FC Breukelen E1

Datum 20/10/2007

Eindstand 1-7

Tja wat moet je schrijven na een 1-7 nederlaag?

De E2 speelde vandaag tegen een ploeg die niet zou misstaan in de Hoofdklasse. FC Breukelen heeft gewoon een uitstekend team. Spelers zijn constant in beweging.

Backs die steeds maar weer opkomen en een geweldige aanvoerder. Zelfs als leiders van de tegenpartij kun je daarvan genieten.

Na 10 minuten stond de E2 dan ook al met 0-3 achter. Gelukkig kregen wij daarna wel wat kansen, echter de bal ging er niet in. Bij de rust liep FC Breukelen uit naar 0-5.

In de rust konden de leiders wel weer de puntjes op de i zetten, waardoor de tweede helft gelukkig beter ging en de eindstand 1-7 werd.

Jongens volgende week spelen wij thuis tegen s’Graveland en gaan we weer voor de 3 punten.

Komende week lekker scherp trainen met z’n allen.