Verslag C3 20 oktober 2007

C3 boekt vooruitgang

Op het kunstgras in Wilnis speelde onze C3 een goede wedstrijd tegen CSW C2. Hoewel de wedstrijd met 1-0 werd verloren was de C3 meer dan gelijkwaardig aan de tegenstander. Sinds de nieuwe team indeling spelen Bart en Valentijn in het team. Vandaag bleek dat het team daar zeker sterker van is geworden.

In de eerste helft ging het gelijk op. Beide teams kregen een paar kansen maar de keepers hielden hun doel schoon. Het spel was het aanzien meer dan waard en de massaal meegereisde ouders (waarvoor hulde ) stonden dan ook te genieten. Met een 0-0 ruststand zochten de teams de kleedkamer op.

Ook de tweede helft was er van krachtsverschil nauwelijks sprake. CSW was iets meer in de aanval maar de achterhoede van FC Breukelen gaf niets weg. Toch zou de wedstrijd een winnaar krijgen . Halverwege de tweede helft werkte FC Breukelen de bal niet goed weg en kon de spits van CSW de bal langs Robin schuiven. Met man en macht probeerde de C3 nog gelijk te maken maar slaagde daar helaas niet in. Zo werd de wedstrijd verloren maar kunnen de jongens terug kijken op een goed gespeelde wedstrijd. Anthony en IRENKA kunnen trots zijn op hun team.