Nederhorst den Berg F6 - FC Breukelen F3

FC Breukelen F3 uit tegen Nederhorst den Berg F6

Gelukkig net iets minder vroeg dan anders verzamelden we ons om 9.00 uur bij FC Breukelen. Voor het eerst dit seizoen dat de voorruit gekrabt moest worden. Op 20 oktober al een laagje ijs op de voorruit en de thermometer gaf 3 graden aan. Brrrr. Maar aangekomen in Nederhorst den Berg toch een zonnetje, lekker! Met 8 spelers present (Thomas en Koen waren er helaas niet), gelukkig geen wissels, want aan de zijlijn kregen we koude tenen. Hier hadden de voetballers tijdens de wedstrijd geen enkele last van.

Al na 2 minuten tikt Giovanni de bal net over de lijn. FC Breukelen had niet eens in de gaten dat het een doelpunt was. Maar de scheidsrechter legde de bal op de middenstip. In de 8e minuut scoor Giovanni wederom, uit een mooie voorzet van Luuk. Trainer Ed roept dat de jongens meer moeten overspelen. Even wordt het gevaarlijk, maar Jeremy en Tommie staan prima te verdedigen. In de 13e minuut geeft Giovanni een voorzet op Luuk. Luuk schiet op doel en op het laatste moment verandert Collin de bal nog van richting en tikt de 3-0 binnen. In de 16e minuut zijn het weer de heren Ravestein (voozet Luuk, doelpunt Collin) die scoren. Robin doet ook een zeer goede aanval, maar de keeper is hem net iets te vlug af. In de 20e minuut een hoekschop van Collin en vervolgens poeiert Giovanni de bal hoog links in het doel. Ruststand 0-5 voor Breukelen.

In de tweede helft staat onze vaste keeper Justin in het veld en de reservekeeper Jhan Carlos staat in het doel. In de 21e minuut gaat Collin er in zijn eentje met de bal vandoor en knalt de bal voor de derde keer in het doel. Justin schiet van ver en mist net. In de volgende aanval gaat Luuk neer en Robin probeert het af te maken, maar de bal wordt door de keeper tegengehouden. Collin en Giovanni moeten nu gaan verdedigen en Tommie en Jeremy mogen in de aanval. Tommie probeert meerdere keren de keeper te passeren, maar dat lukt niet. In de 28e minuut tikt Nederhorst den Berg een hoekschop van Giovanni in eigen doel. In de 30e minuut weet ook Luuk te scoren en ook in de 32e en 33e minuut zet hij een doelpunt op zijn naam. In de 36e minuut schiet Tommie op doel, de bal komt terug van de keeper en in de rebound scoort ook hij. Er wordt eventjes vergeten dat er ook verdedigd moet worden en daar maken de tegenstanders dankbaar gebruik van, waardoor er in de 38e minuut een tegendoelpunt wordt gescoord. Door het goede keepen van Jhan Carlos blijft het daar gelukkig bij. In de 40e minuut haalt Luuk de bal van de achterlijn en met een effect bal maakt hij het laatste doelpunt van deze wedstrijd.

Eindstand 1-13 en nog steeds onverslagen.