FC Breukelen C1-Zuidvogels C1

C1 heeft de wind tegen !!

De C1 heeft ook de wedstrijd tegen koploper Zuidvogels C1 niet winnend kunnen afsluiten. Sterker nog ,zelfs een gelijkspel was de jongens niet gegund. Na een 0-2 tussenstand bij de rust werd met 0-3 verloren.

Het moet gezegd dat het de jongens dit seizoen nog niet erg mee zit. Vanaf de eerste wedstrijd heeft het team nog niet in de zelfde samenstelling kunnen spelen. Van automatisme in de ploeg is dan ook nog geen sprake.

Vandaag kon de C1 weer ruim één helft beschikken over Dominique en Mourits. Hun plaats in de ziekenboeg werd ingenomen door Lars D en Joarno. Omdat ook Bas en Justin nog steeds niet fit zijn mochten Melvin en Mike vandaag hun opwachting maken. Zuidvogels was vooral in de eerste helft net iets feller,sneller, doortastender en benutte de kansen die het kreeg. Dat de koploper de wind wel in de zeilen heeft bleek bij het tweede doelpunt. Na een misverstand in onze defensie kreeg Zuidvogels het doelpunt in de schoot geworpen. Na de rust deed het team vreselijk haar best om de score een beter aanzien te geven. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van onze gasten. Echte kansen kreeg de C1 echter niet. Zuidvolgels werd na de thee nauwelijks nog gevaarlijk. Bij één van de schaarse uitvallen moest FC Breukelen in de zestien aan de noodrem trekken. De terecht toegekende strafschop betekende 0-3 en het einde van de wedstrijd. A.s zaterdag is er voor de C1 geen wedstrijd. Hopelijk kan het team zich de komende week weer opladen voor het vervolg van de competitie. Ik weet zeker dat als alle jongens weer fit zijn het team weer punten gaan pakken. De tegenstanders zijn gewaarschuwd.