Wasmeer C1- FC Breukelen C1

C1 na de rust spoor bijster.

Vandaag stond voor de C1 de bij voorbaat lastige uitwedstrijd tegen titel kandidaat Wasmeer C1 op het programma. Op het kunstgras in Hilversum speelde de ploeg een goede eerste helft en een matige tweede. De 4-1 overwinning voor Wasmeer was verdiend . De tegenstander was vooral na de rust feller , combineerde beter en werd een beetje geholpen door FC Breukelen. In de eerste helft voerde iedereen de door Chavan bedachte tactiek goed uit. Hoewel Wasmeer een overwicht had kreeg het nauwelijks uitgespeelde kansen. Omdat ook onze spitsen geen kansen kregen was de rustand 0-0.

In de rust kregen de jongens nog wat aanwijzingen van Chavan en gingen vol vertrouwen de tweede helft in. Helaas scoorde Wasmeer , voor uw verslaggever met de waterflessen de kleedkamer uit was, de 1-0. Bij de dugout aangekomen stond het 2-0 ( en zover lopen was het niet…) en vijf minuten later 3-0. Hoewel de wedstrijd toen al gespeeld was gingen de jongens na de 3-0 weer wat beter spelen . Wasmeer gaf echter niets meer weg en toen de ploeg de 4-0 binnen schoot stond de tweede competitie nederlaag vast. Pas vlak voor tijd scoorde Leroy 4-1. Hij benutte een vrije trap na zelf getackeld te zijn op de rand van de zestien. Teleurgesteld en nat ( het regende de gehele wedstrijd ) zochten de spelers en de trainer de kleedkamer op. Volgende week weer nieuwe kansen !!.Dan komt B.V.V'31 op bezoek.

Ps.1 Fatih bedankt voor het meespelen !!! Op jouw kunnen we rekenen.