Wedstrijdverslag E2

E2 laat steken vallen 13-1

Na de opstartproblemen van vorige week, baarde de aanvangstijd (8.30 !) de leiders best enige zorgen. Toch kon deze tactiek van Loosdrecht E2 onze jongens niet uit balans krijgen en werd vanaf de eerste minuut dicht op de bal en fanatiek naar voren gespeeld. Opvallend was de onzelfzuchtigheid, waarbij zelfs voor het doel, een speler in een betere positie werd aangespeeld om te scoren (wie zich aangesproken voelt: heel erg goed gedaan !) De verdediging van Loosdrecht was al snel gebroken en dit resulteerde in een 7-1 voorsprong bij rust. Helaas was het door deze stand ook vrij snel gedaan met de concentratie en de afgesproken opstelling, wat eind eerste helft maar zeker in de tweede helft nog voor enkele benauwde momenten voor eigen doel leidde. De tweede helft werd de druk nog verder opgevoerd maar deze was ook ten dele gericht tegen onszelf. Er werd iets teveel voor eigen succes gegaan en het mooie combinatiespel van de eerste helft was nauwelijks nog te bespeuren. Desondanks nog zes fraaie doelpunten (maar dit hadden er nog véél meer kunnen zijn) en een verdiende 13-1 zege mee naar huis genomen. Jongens, héééééél knap. Doelpunten deze keer van Maxim, Mels, Janneman(3), Niels(3), Tijn en Kasper(4 !).