HSV D1 - FC Breukelen D3 (8-2)

Op grond van de uitslag zou je denken dat we zijnweggespeeld, maar niets is minder waar! Zeker in het eerste kwartier, hadden wehet betere van het spel en kregen we een aantal goede kansen. De paal en pechstonden een verdiende voorsprong in de weg. Toen HSV hun eerste kans(je) welverzilverde, leek het wel een plumpudding. De doelpunten vielen als zoetebroodjes. Bij de rust stonden we met 5-0 achter. Na rust, met nog meeraanvallers dan er vóór, scoorden we de ‘anschluss’ treffer en bij een stand van7-1 scoorden we zelfs nog een tweede. Wederom voetbalden de mannen beter danHSV, maar die scoorden … ;-(

Dit elftal heeft potentie! Er zit voetbalkwaliteit met eenteamgevoel in. Die zaken samen, moeten tot mooie dingen leiden. Misschienmoeten we beter leren verdedigen! Deze ploeg heeft een surplus aanmiddenvelders en aanvallers; verdedigend moeten we een slag maken, opdat degoals minder makkelijk vallen. Zaterdag thuis tegen ’t Gooi krijgen we eennieuwe kans.