Het eerste FC Breukelen golftoernooi

Beste leden,

Jullie hebben onlangs de aankondiging al kunnen zien, het eerste FC B-golftoernooi komt eraan. Een golftoernooi waarin iedereen die FC Breukelen een warm hart toedraagt (en in het bezit is van minimaal een GVB) welkom is. We hebben met de eerste aankondiging willen peilen of er voldoende animo voor een golftoernooi is en aan het aantal ontvangen reacties tot nu toe kunnen we vaststellen dat deze er zeker is.

We hebben daarom een avond kunnen prikken met de Hoge Dijk in Abcoude voor een 9-holes shotgun waarbij we in het clubhuis kunnen eten en waar natuurlijk achteraf een prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Het eerste FC B Golftoernooi zal plaatsvinden op 3 juli as. Exacte tijdstip en verdere invulling van het programma zal zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd aan iedereen die zich heeft aangemeld.

Vriendelijk wordt iedereen, die zich nog niet via de mail heeft aangemeld, verzocht om dit alsnog te doen via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl zodat we jullie allemaal op de hoogte kunnen houden.

Hartelijke groet,