JO11-3 speelt 13-3

De JO11-3 speelde zaterdag een wedstrijd tegen VV De Meern JO11-7. Het was een thuiswedstrijd met goede omstandigheden om te kunnen voetballen. De zon scheen en het was niet al te vroeg, dus de jongens stonden er klaar voor. De JO11-3 was niet helemaal compleet door wat blessures van spelers in het team. Hierdoor begonnen we de wedstrijd met vijf man. We begonnen dus erg verdedigend gericht.

Maar gelukkig kwamen de leenspelers uit de JO11-2 al snel aanrennen vanuit hun eigen wedstrijd. Iedereen kon weer op zijn eigen positie staan. Al stond Ruben van Zuylen voor het eerst in de spits samen met Jorrit en dat ging goed want in een korte tijd had Ruben van Zuylen een hattrick gemaakt. Maar doelpunten zitten waarschijnlijk in de naam want Ruben de Rooij heeft ook 2 doelpunten gemaakt. We speelden zaterdag wel met drie Rubens. En de derde Ruben zorgde er samen met Sytse voor dat de verdediging op slot zat. Rens stond eerst ook in de verdediging, maar na zijn wissel mocht hij op het middenveld gaan staan en dat was een goede zet want hij scoorde ook een doelpunt. Ook Lucas en Jorrit wisten twee keer de bal in het doel te krijgen bij VV De Meern. VV De Meern wist toch nog 3 keer de bal achter Milan te krijgen. Milan keepte ondanks dat een hele goede wedstrijd. Moe en voldaan eindigt de wedstrijd in 13-3, dit hebben ze samen gedaan! Iedereen mag trots zijn op zichzelf.

We doen het goed in de competitie, redelijk bovenaan in het lijstje. Dit komt door de wil en de motivatie van de spelers. We vinden het vooral belangrijk dat er met plezier wordt gevoetbald, maar het blijft leuk als de jongens toch nog winnen.

Tot slot wil ik de leenspelers bedanken uit de JO11-2, namelijk Ruben, Lucas en Sytse. De JO11-3 met de leenspelers stond als een team klaar. Zij hebben er met z’n allen voor gezorgd dat we hebben gewonnen zaterdag.