Penalty Bokaal MO13-1

Afgelopen zaterdag waren de meiden van de MO13-1 aan de beurt in de penaltybokaal.

De meiden waren bijna voltallig aanwezig, hartstikke goed dames, en gingen voor aanvang van de wedstrijd met het eerste mee het veld op. Onder bezielende leiding van coach Dennis de Gier werd het eerste super aangemoedigd door de meiden. En in de rust mocht het gebeuren, ze mochten 1 voor 1 allemaal 2 keer aanleggen vanaf de stip op Montell, de reservekeeper van het eerste vandaag.

Gezien de grote opkomst zetten we de dames onderstaand even op een rijtje.

Myrna, die intussen landelijke bekendheid heeft gekregen door de opname voor ING/Radio 538 liet twee keer haar klasse zien, maar vond in Montell een zeer attente keeper Aya probeerde vervolgens eerst door het midden Montell te verrassen maar deze bleef goed naar de bal kijken. De tweede schoot ze helaas te zacht waardoor ook deze een prooi was voor Montell Sadeel probeerde Montell op het verkeerde been te zetten maar Montel beleef alert. De tweede werd in de linkerbovenhoek geschoten, maar Montell wist deze prachtig te keren Micky liet zien dat zij veel geleerd had maar schoot helaas de eerste links voorlangs. Bij de tweede penalty was Montell volstrekt kansloos, maar helaas was het een knaller op de lat Lisa knalde de eerste rechts in de bovenhoek en Montell lag kansloos in de andere hoek, schitterende penalty. Lisa probeerde de tweede door het midden, maar werd fantastische gered door Montell Chaddel had een knalhard schot tegen de lat helaas bij de eerste strafschop, de tweede was zo mogelijk nog harder maar ging jammergenoeg over de lat Zoe zette heel droog Montell op het verkeerde been en schoot de eerste heerlijk binnen, maar de tweede werd na een heerlijke redding voor Montell gestopt Rando schoot heel professioneel en via de linker paal binnen, maar wist bij de tweede Montell door het midden niet te verrassen Dilam liet Montell bij de eerste grabbelen door de bal hoog door het midden in het doel te schieten. Bij de tweede penalty zette ze Montell professioneel op het verkeerde been en haar score was dus 2 op 2! Isha raakte de eerste keer de bal niet lekker, dus dit was een eenvoudige prooi voor Montell. Haar tweede penalty was een stuk beter waardoor ze Montell dwong tot het uiterste. Met een katachtige reactie wist hij de strafschop te stoppen. Schitterende penalty met een zo mogelijk nog mooiere redding. Yulia probeerde de eerste penalty via het midden maar Montell bleef slim staan. Bij de tweede zocht Yulia de rechterhoek goed op maar ook deze wist Montell te pakken.

De meiden wisten er 5 van de 20 te scoren en komen daarmee op een score van 25%. Nog een aantal ronden te gaan en we weten wie de voorjaarskampioen is van de FC-Breukelen penaltybokaal.

Na afloop werden de meiden nog een heerlijk getrakteerd door de ouders op patat met een drankje die zeker was verdiend na deze prachtige ervaring. Super dat jullie er waren meiden! De volgende keer is de beurt aan de JO10-4, we zijn benieuwd hoever zij gaan komen!