Nieuws van de selectie - deel 4

Aanvaller Mike Versloot (26) heeft aangegeven om volgend seizoen ook voor FC Breukelen te willen voetballen.

De met veel energie voetballende Versloot heeft het ontzettend naar zijn bij Breukelen. “Ik wil graag laten zien dat ik nog veel meer kan brengen en natuurlijk dat ik nog veel doelpunten voor FC Breukelen wil maken”, aldus Versloot.

Olivier Branderhorst (21) keert na 2 jaar weer terug op het ‘oude nest’. De aanvaller heeft zijn hele jeugd bij FC Breukelen gespeeld en wil graag in het nieuwe seizoen bij Breukelen voetballen.

Hij ziet voor zichzelf genoeg kansen en zal dan ook zijn stinkende best doen om in het nieuwe seizoen van waarde te zijn voor de selectie. Met name de inbreng van onze eigen jeugdspelers geeft Branderhorst genoeg vertrouwen om weer voor FC Breukelen te voetballen.