Vrijwilligers gezocht voor de website

Beste leden,

Vanaf het nieuwe seizoen 2018/2019 gaat FC Breukelen met een nieuw systeem werken om de communicatie naar de leden te realiseren. De huidige website, nieuwsbrief en sociale media komen te vervallen en worden vervangen door een systeem van de KNVB waarin we hoofdzakelijk met de app gaan werken. Dit is de voetbal.nl app die velen van jullie nu al gebruiken als speler, ouder of leider.

Met deze transitie komt ook een einde aan mijn vrijwillige inzet om de digitale kanalen van FC Breukelen te onderhouden. Ik heb in de afgelopen 11 jaar, soms samen met anderen, de redactie en het technische werk uitgevoerd. Maar nu komt het moment om het spreekwoordelijke stokje over te dragen.

Aangezien het nieuwe systeem niet veel technische kennis of ervaring met webtechnologie vereist zoeken we voornamelijk in de hoek van de redactionele vaardigheden. Kun je leuk teksten redigeren en af en toe een foto plaatsen? Dat is al genoeg. Het kost je een uur of wat per week en je kunt het in je eigen tijd en thuis achter je computer of laptop uitvoeren. Het is leuk meegnomen als je wat ervaring hebt met het publiceren/redigeren van stukjes maar absoluut geen vereiste.

De overgang naar het nieuwe systeem zal einde van het seizoen plaatsvinden. Dus als je al wat tijd hebt in mei/juni om voor te bereiden zou dat super zijn. Er zijn trainingen en begeleiding beschikbaar. Het nieuwe seizoen overigens gaat eind augustus weer van start.

De vereniging kan alleen maar draaien met de inzet van vrijwilligers. We willen allemaal een goed functionerende app en site toch?

Als je interesse hebt of je hebt nog een aantal vragen over het werk, stuur ze per e-mail aan webmaster@fcbreukelen.nl