Nieuws van de selectie 2018/2019, deel 3

Joery Knoop zal in het nieuwe seizoen ook weer deel uitmaken van de A-selectie. Joery is dit seizoen al enige keren ingevallen en met name bij zijn laatste invalbeurt thuis tegen Marken liet Knoop een sterke indruk achter. Hij geeft zelf aan al veel geleerd te hebben en wil zich graag verder ontwikkelen.

Nick Turksma blijft FC Breukelen trouw. Nick (23) staat ondertussen al ruim 3 jaar onder de lat bij het 1e van FC Breukelen. Sinds dit seizoen ook samen met zijn broertje Roy Turksma wat voor hen beiden een extra dimensie geeft aan het spelen voor FC Breukelen.

Jantijn Augustin komt weer na één seizoen terug bij zijn “cluppie” FC Breukelen. Jantijn heeft er zin in en wil graag laten zien wat hij waard is. De hereniging met zijn oude voetbalmaatje zal hem goed doen.

Bob van Tricht

Bob (broer van..) gaat in het nieuwe seizoen ook weer voor FC Breukelen voetballen. Hij ziet mooie ontwikkelingen bij de FC Breukelen. Met name de doorstroming en kansen van eigen jeugdspelers spreekt Bob zeer aan. Hij wil dan ook graag hier onderdeel van zijn.