PVC JO10-1 - FC Breukelen JO10-1

Nadat de JO10-1 voor de winterstop net de promotie naar de hoofdklasse had misgelopen, mochten zij afgelopen zaterdag voor het eerst weer de wei in na de winterstop in een nieuwe poule in de eerste klasse.

Direct kwamen zij een oude bekende tegen in de vorm van PVC JO10-1. Voor de winterstop was het geen makkelijke wedstrijd geweest, maar onze toppers van de JO10-1 wisten de wedstrijd toch te winnen. Dat gaf natuurlijk ook voor deze wedstrijd het nodige vertrouwen.

Onze helden moesten op zaterdag om 8.30 een uitwedstrijd spelen, een tijdstip wat niet door iedere ouder gelijk wordt gewaardeerd maar dat we toch allemaal zullen moeten accepteren. Het bleek wel van een dusdanig vroege orde dat de teamleider de toeristische route nam en iedereen die achter hem aanreed braaf zijn ongelofelijke omweg volgde. Zelfs het navigatiesysteem had moeite met dit tijdstip maar uiteindelijk wisten we allemaal te arriveren.

Het werd een wedstrijd die paste bij het tijdstip en bij de navigatie. Al bij de aftrap was het zichtbaar dat het vandaag een beetje slappe hap was bij onze boys. Waar ze tegen Maarssen JO10-1 nog met een fantastische wedstrijd aan het kortste eind trokken in de beker (3-6 nederlaag, maar superpot waarin alles werd gegeven), zo oogde het vandaag erg sloom en waren ze er met de kop niet helemaal bij. Was het dan toch de finale van de Voice of Holland die ze allemaal nog spreekwoordelijk in de benen hadden zitten?

Desalniettemin werd de wedstrijd gewoon gewonnen. PVC wist nog op 1-0 voorsprong te komen maar daarna was dat wel afgelopen. Via een mooie kopbal van Jacob en een schitterende knal van Max kwamen onze mannen op een 1-2 voorsprong. Koen maakte de 1-3 en daarna werd het uiteindelijk via 2x Max T 2-5 want ook PVC wist nog 1 keer te scoren.

Geen hele beste wedstrijd om de competitie weer mee te beginnen, maar wel 3 punten in de tas… Dat dan weer wel.

Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen PVCV. Volgens mij hebben jullie daar nog wat recht tegen te zetten….