JO13-3 Ingecalculeerd verlies

Deze Sint Maarten vond de eerste Breukelse derby plaats voor de JO13-3. Op het hoofdveld werd na een lekker ontspannen warming, en het gebruikelijke handen schudden door de spelers, gestart onder leiding ven scheidsrechter Thad van der Bruggen.

Hoewel de jongens de laatste weken lieten zien de weg naar beter voetbal te hebben ingeslagen liep het vandaag anders. Niet zozeer door een tegenstander die een maatje te groot is maar zeker ook door de, enigszins, fantasie opstelling. De altijd betrouwbare sluitpost Lars wilde weer eens op het veld zijn energie kwijt in plaats van onder de lat. Daar de pijlen gericht worden op het voorjaar is een wissel hier of daar geen probleem als men maar met een goed gevoel van het veld afstapt.

Zo gestart was het direct een messcherpe aanval van de groen - witten maar deze werd onschadelijk gemaakt door Kalle. Even later was het dan toch raak en kon men aftrappen. Niet veel later werd de score opgehoogd na nog 2 goals van NiTa. Inmiddels was een kwartier gespeeld en de “All Whites” kregen wat meer grip op de wedstrijd. Met wat uitbraken werd de verdediging van de tegenstander getest. De schoten misten het venijn maar ze lieten zien dat FC Breukelen zich niet gewillig naar de slachtbank liet leiden. Tot vlak voor de rust ontspon zich een leuke wedstrijd en was het aangenaam om naar te kijken. Vlak voor rust werd er nogmaals gescoord en zo was het 0-4.

Lekker uitrusten in de droge kleedkamer en daarna weer de regen in. De start van de tweede helft was een kopie van de eerste, en men liep snel uit naar een zeer comfortabele voorsprong. De sjouwende en sleurende middenvelders streden zich zo moe dat ze om beurten gewisseld moesten worden. Weer was er een sterke periode van de “All Whites” maar gescoord werd er niet. Door de vele wisselingen kreeg de tegenpartij weer de overhand en kon men de dubbele cijfers bij laten schrijven. Kort na dit doelpunt floot de wederom goed leidende scheidsrechter Van der Bruggen voor het eindsignaal.

2017-11-11-09-20-55

2017-11-11-09-32-21

2017-11-11-09-43-50

2017-11-11-09-44-17

Lang getreurd werd er niet in de kleedkamer en sloot men af met een warme douche. In de aanloop naar de winterstop komen nog een aantal leuke wedstrijden en een paar mindere, de winst voor JO13-3 lag in het feit dat zij wederom getest werden op uithoudingsvermogen en vechtlust. Hoewel dit nooit leuk is tegen een wellicht te laag ingedeelde tegenstander is er weer veerkracht getoond.

Op naar 18 november waar de uitwedstrijd tegen OSM ’75 JO13-2 op het programma staat, de start is om 12.30 uur.