ING kiest voor FC Breukelen

Wat hebben ING, Radio 538 en een fotograaf op een heerlijke woensdagochtend bij FC Breukelen te doen, zo vroeg zich Piet Zwanink zich af. Het veld lag er heerlijk gemaaid bij en de bomen toonden hun prachtige herfstkleuren, op deze mooie nazomerdag.

Als snel werd duidelijk dat onze hoofdsponsor ING en Radio 538 onze accommodatie heeft uitgekozen voor een nieuwe marketingcampagne voor het gehele Nederlandse amateurvoetbal. In deze commercial is tevens een prominente rol weggelegd voor onze zelf gebouwde tribune. De tribune die ongeveer 20 jaar geleden is neergezet met hulp van onze vrijwilligers, toen nog onder leiding van Adriaan Spithoven.

Na een klein uurtje hard werken was de fotograaf tevreden met het resultaat van de fotosessie. Onder het genot van een kop koffie vertelde Hans Schakel van de sponsor- en evenementen-afdeling ING (op de foto midden met Annemarie Vink van Radio 538) dat de foto’s gebruikt worden in hun nieuwste campagne. De campagne richt zich op het amateurvoetbal en is bedoeld voor voetballers, voetbalsters en teams van alle leeftijden. Door het winnen van een radiospelletje op Radio 538 kan een ieder zijn voetbaldromen verwezenlijken.

Binnen afzienbare tijd zal deze campagne van start gaan. Uiteraqrd met sportpark van FC Breukelen op de diverse posters en flyers in de media.

Als FC Breukelen zijn wij blij en trots op de al jarenlange samenwerking met ING!