Voorbeschouwing Vitesse Delft – FC Breukelen

Vorige week zaterdag verloor FC Breukelen met 2-5 van het sterke Sportlust’46. Ondanks de nederlaag wisten onze mannen wel de eerste treffers te produceren. Een schot op doel belandde voor de voeten van Dave Hensbergen. Hij wist wel het doel te vinden en maakte de 1-4. Daniël Kops tekende door middel van een strafschop voor de tweede treffer aan FC Breukelen-kant: 2-5.

Dit weekend wacht Vitesse Delft. De thuisploeg uit Delft staat op een 6e plaats met drie punten uit drie wedstrijden. De eerste wedstrijd werd verloren van CSW (3-2). Daarna werd de thuiswedstrijd tegen XerxesDZB gewonnen met 4-1 en vorige week werd er uit bij Te Werve met 3-1 verloren. FC Breukelen staat op dit moment op een laatste plaats, maar zal bij winst in ieder geval Vitesse Delft passeren op de ranglijst.

Wedstrijdselectie

De wedstrijdselectie voor zaterdag bestaat uit Baran Karadag, Daniël Kops, Dave Hensbergen, Hans Kabalt, Jesse van Riet, Mark Rutgers, Mike Versloot, Nick Turksma, Niels Neering, Nik van Tricht, Rachid Maamri, Raoul Sam-Sin, Roy Hom, Roy Turksma en Tom Kalkhuis.

Zoals bekend, ontbreken Sven Kolle en Nino Scheenhart voorlopig in verband met een afgescheurde voorste kruisband en Mark Simons in verband met een ontsteking aan zijn knie. Nick van Nieuwkerk herstelt voorspoedig van zijn meniscusoperatie. Hij is inmiddels begonnen met hersteloefeningen en werkt er hard aan om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Mark Rutgers sluit weer aan bij de wedstrijdselectie na een enkelblessure.