Cursus scheidsrechter

Beste leden, we hebben jullie keihard nodig!

Zoals jullie weten zijn we als FC Breukelen net zoals andere verenigingen binnen de gemeente Stichtse Vecht op zoek naar leden en/of vrijwilligers die en toe een wedstrijd zouden willen fluiten, zonder scheidsrechter is er immers geen wedstrijd mogelijk. En hoe leuk is het om het team van je dochter, het elftal van je vader of misschien je buurman te fluiten en te helpen om ze een leuke ochtend of middag te hebben.

Om jou te helpen om dat te kunnen doen, organiseren we samen met andere clubs uit Stichtse Vecht een cursus Verenigingsscheidsrechter. Deze cursus wordt voor ons gemak ook nog is gegeven bij FC Breukelen, dus je bent van harte welkom om in te schrijven. In totaal zijn er 4 avonden waarop je aanwezig moet zijn, waarna je officieel KNVB-gediplomeerd bent om als verenigingsscheidsrechter wedstrijden van onze mooie club te gaan fluiten.

Het kost je uiteraard niets, alleen 4 x 3 uurtjes in een periode van 4 maanden. Tijdens de cursusavonden staat er uiteraard wat te drinken met een versnapering voor je klaar. Lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf je dan in via deze link. https://knvb-digitaal.sportlink.com/

Rechts het overzicht hoe je je vervolgens kunt inschrijven.

De opleiding start op dinsdag 5 september as. op de accommodatie van vv Breukelen, Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen.

De cursusdata zijn:

  • Di 5 september 2017 (19:00 – 22:00 uur)
  • Di 3 oktober 2017 (19:00 – 22:00 uur)
  • Ma 6 november 2017 (19:00 – 22:00 uur)
  • Ma 11 december 2017 (19:00 – 22:00 uur)

De docent is de heer Jeroen Manschot.

Met sportieve groet,