OPSPORING VERZOCHT!

Triest, triest, triest, we hebben er geen ander woord voor. Diep en diep triest zijn die vandalen die hebben gemeend het doel te moeten slopen op veld 3. En het is nog triester dat de daders(s) zich niet heeft/hebben gemeld bij FC Breukelen. Waarschijnlijk is het doel in de nacht van vrijdag op zaterdag of in de zaterdagochtend gesloopt.

Wanneer je per ongeluk een doel sloopt, je hangt bijvoorbeeld uit een geintje aan de lat en hij breekt, dan ben je ontzettend laf wanneer je niet je verantwoordelijkheid neemt en je meldt bij het bestuur. Ongelukken kunnen gebeuren maar wees geen lafaard en los op het op!

Wanneer je expres een doel sloopt, dan ben je een nog veel grotere vandaal. Het seizoen staat weer op het punt van beginnen en een veld ligt er op dit moment uit omdat een doel is gesloopt. Wat de lol is van het slopen van andermans eigendommen ontgaat ons volledig, de consequenties zijn in ieder geval dat er een volledig nieuw doel gekocht en betaald moet worden. Dit is een flinke en compleet onnodige schade, het moge duidelijk zijn dat wij als FC Breukelen en de gemeente Stichtse Vecht graag de schade willen verhalen op de dader.

Wie weet wie dit vandalisme op zijn geweten heeft? Meld je bij het bestuur van FC Breukelen zodat we passende maatregelen kunnen treffen. Als je nadere info hebt, kun je een mail sturen naar bestuur@fcbreukelen.nl