Off Day

Na de afgelopen weken een prima wedstrijd te hebben gespeeld tegen de nummers 1 en 2 stond vandaag de wedstrijd tegen de nummer 3 op het programma. Met de resultaten in het achterhoofd werd nu gehoopt op een stuntje. Ruim op tijd werd afgereisd naar ’s Graveland alwaar om 10.15 uur zou worden afgetrapt.

Met een heerlijk zonnetje werd er na het handen schudden afgetrapt door FC Breukelen. Zo waaierde het spel heen en weer maar waren de betere kansen voor de blauw witten. In de 10e minuut was het raak voor de thuisploeg en even later was het weer raak en stond het ineens 2-0. Onverwacht kwam de aansluiting voor de “All Whites” middels een pass die in het eigen goal getikt werd. In de 20e minuut werd de voorsprong weer uitgebreid en even later was het weer bingo. Met een 4-1 achterstand werd de rust gehaald.

Met een 180° ander beeld dan verwacht, moesten 9 koppies de juiste richting worden gewezen. Dit leek ook te lukken maar het moet ook nog uitgevoerd worden.

Feller dan de hele eerste helft werd gestart en dit resulteerde na 2 minuten spelen in de aansluitingstreffer. Een snelle pass naar Tieme die vervolgens op volle snelheid op het doel afstormde, de uitlopende keeper koel passeerde. Dat gaf de supporters weer hoop. Maar zo snel als deze kwam vervloog hij weer met de 5-2 en 6-2. Nog was de koek niet op en in 4 minuten tijd viel de 4e goal en de derde voor FCB. Presley opkomend over rechts schoot de bal over de keeper in de verste kruising. Daarna werd er vrolijk doorgegaan door onze gastheren en zo werd er middels een regelmatige goal de score opgevoerd tot maar liefst 10-3. Was men vorige week nog kwaad dat werd verloren nu was er voornamelijk berusting en het besef dat er een collectieve off day was genomen.

Het hoort erbij en in de kleedkamer en onder de douche werd al weer vooruit gekeken naar de komende wedstrijden waar de punten gepakt gaan worden daar de mannen. Vandaag werd gespeeld met Lars, Ryan, Samuel, Jorian, Joris, Levi, Deylano (aanvoerder), Tieme en Presley.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Zuid-Oost United om 8.45 uur op het programma.

Sponsors JO11-1: De communicatie architect, Michel Hobma.