Overamstel 45+ - FC Breukelen 45+

De afgelopen twee wedstrijden hebben we kunnen winnen waardoor het team weer in het midden van de competitie is komen te staan. Belangrijk om ook deze wedstrijd in winst om te zetten. Met 14 fitte spelers naar Amsterdam vertrokken. We moesten op een allerbelabberdst veld spelen. Zelden zo’n slecht speelveld gezien. De kleedkamer was een bouwval. Daar zou je je als vereniging toch voor moeten schamen.

Aan het begin van het seizoen wisten we al te winnen van Overamstel (6-3) maar toch stond Overamstel 4 plaatsen boven FC Breukelen. Niet alleen het veld en de kleedkamer was beroerd, de scheidsrechter was ook niet op onze hand. De minste of geringste opmerking leidde tot een vrije trap tegen. Na 15 minuten spelen wist de rappe spits van Overamstel een foutje in de verdediging af te straffen; 1-0.

Echter binnen 10 minuten was deze achterstand omgezet in een voorsprong van 1-2 door Adam, onze Appie Happie uit Polen. Deze man heeft een geweldige inzet en geeft nooit op. Onze benjamin in het veld, Jelle, maakte vlak voor rust de 1-3. De keeper van Overamstel probeerde Jelle uit te kappen maar het slechte veld en de snelheid van Jelle waren hem fataal.

De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde. In een scrimmage voor de goal van Overamstel wist Gert-Jan zijn voet achter de bal te zetten om de 1-4 aan te tekenen. Tegenstand bij Overamstel was inmiddels gebroken en ook de scheidsrechter kon daar verder niets meer aan veranderen.

Als afsluiter scoorde Adam nog de 1-5. Jan Hos, die wederom een hele wedstrijd speelde, had de 1-6 nog op de pantoffel maar de keeper van Overamstel wist dit te voorkomen. Vlak voor tijd kwam Overamstel nog even terug en scoorde na een slordigheidje in onze verdediging de 2-5, maar dit slechts voor de statistiek. De tweede helft is Overamstel er niet meer aan te pas gekomen.

Komende zaterdag gaan we naar de koploper in Amsterdam Noord. Kadoelen 45+ staat ruim bovenaan. Zij zijn echter gewaarschuwd!