FC Breukelen JO15-2 Kampioen

Na enkele weken wachten, was het afgelopen zaterdag dan eindelijk zover, de kampioenswedstrijd tegen Maarssen. Maarssen is later ingestapt in onze competitie en daarom kreeg de najaarscompetitie een vervolg in het nieuwe jaar.

Maar dan; sneeuw, ijzel, regen, vorst alles dus wat we eigenlijk niet nodig hebben voor een voetbalwedstrijd en een feestje op het veld in Maarssen. Zaterdagmorgen wakker geworden en ja hoor, een heel klein laagje sneeuw en een hele grote kans dat de wedstrijd wordt afgelast en dat gebeurde ook. Geen wedstrijd!!!

UVV, die ook nog moest inhalen tegen Maarssen, staat 3 punten achter op ons met een doelsaldo dat 16 slechter is, een onderling resultaat in ons voordeel en dan moeten wij ook nog verliezen van Maarssen. Kortom UVV kan ons niet meer inhalen en omdat beide wedstrijden niet meer worden gespeeld zijn wij KAMPIOEN van de najaarscompetitie.

Dit konden wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom zijn de spelers zaterdag voor en door de ouders en familie in de kantine gehuldigd met champagne en bloemen en natuurlijk van de club een patatje met een drankje (dank Esther).

Als klap op de vuurpijl werden er tenues ’s (trainingskleding en pakken) en tassen uitgereikt. Deze zijn respectievelijk beschikbaar gesteld door Smit Installatietechniek BV en Baderie Smit en Studio B van B. Namens de mannen ontzettend bedankt voor de mooie spullen!

Daarna hebben we het seizoen goed afgesloten door nog een partijtje te spelen op de bowlingbaan, ook daar natuurlijk met een drankje en een versnapering.

Het kampioenschap zorgt er ook voor dat wij nu een stapje hogerop mogen en ons kunnen meten met betere ploegen.

Veel succes!!