Oliebollenactie 2016, een record!

Beste leden,

We zijn ontzettend trots dat we jullie kunnen melden dat er dit jaar een nieuwe recordopbrengst is gerealiseerd met de oliebollenactie. Er is dit jaar een bedrag opgehaald van maar liefst 4.400 euro netto waar we ongelofelijk blij mee zijn als club. De totale opbrengst zal ook dit jaar weer volledig besteed worden aan de aanschaf van materialen voor onze jeugdafdeling. Met de mogelijk aankomende veranderingen van het jeugdvoetbal zullen we bijvoorbeeld extra pupillendoelen nodig hebben en met de opbrengt van de oliebollenactie kunnen we er een mooi aantal aanschaffen.

We willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die zich heeft ingespannen om dit jaar van de oliebollenactie een succes te maken. Alle bakkers, pakkers, planners, verkopers en regelaars van jong tot oud en in het bijzonder Wim van Weerdenburg als opper-oliebollenbakker, ontzettend bedankt voor jullie inspanningen en doorzettingsvermogen om gedurende 2 dagen en nachten te kneden, te bakken en te verkopen!

15138473_1249048088503231_2260129496500112313_o