JO7 speelt gelijk in winterse omstandigheden

nederhorst
jo7
Deze ochtend met 0 graden op de display in de auto reden we naar Nederhorst om te spelen tegen JO9-4. Een ander team van Nederhorst, dan het team waar we de vorige keer tegen speelden. Iedereen had een thermobroek aan met handschoenen op de grootste bikkel Stijn na.

De tegenpartij had 2 meiden in het team die een goed potje konden voetballen. Quinn stond de eerste helft in het doel en hield een paar ballen uit het doel, helaas scoorde Nederhorst toch 1-0. Breukelen was heel actief, Daniël verdedigde goed en Quinn had een paar mooie aanvallen, Stijn stond als een echte spits voorin het veld. In het midden stonden Matthijs en Wik. Julian had een goede actie naar voren en Sam was in het hele veld aanwezig.

Tijdens de tweede helft keepte Joeri, hij hield een aantal ballen uit het doel, halverwege de 2e helft scoorde Quinn de gelijkmaker 1-1. De penalties werden vol verve genomen en uiteraard scoorde onze mascotte Kick ook een penalty. Joeri bleek een volwaardige keeper en stopte een aantal penalties, hij nam als laatste de penalty en poeierde hem in het net. Het was een hele leuke gelijkwaardige wedstrijd, volgende week de rematch thuis.

Daniël werd na afloop uitgeroepen tot man of the match!