JO15-3 ongeslagen KAMPIOEN!!

jo15-3
fc aalsmeer
Het team van Stefan en Robbie boekte de elfde zege op rij door FC Aalsmeer onder grote belangstelling te verpulveren met 16-0. Ondanks het krachtsverschil en de frisse novemberkou, was het voor de supporters een boeiende wedstrijd.

De trainers voerden in de tweede helft veel positiewisselingen door, zodat er verrassende spelers (Hidde! Joost! Björn!) in de spits opdoken en scoorden. Zelfs keeper Mart verliet op het laatst zijn doel om bij een hoekschop op een treffer te azen.

In de eerste helft viel met name de snelle balvaste middenvelder Valentijn op met vier treffers en twee assists (doelpunten van Abu en LJ). Keeper Jack wist een strafschop onschadelijk te maken door zoveel vastberadenheid uit te stralen, dat de speler uit Aalsmeer de bal naast het doel schoot.

In de tweede helft bleef het team geconcentreerd spelen en creëerden de spelers door goed combinatiespel vele kansen. Direct na de aftrap scoorde Nick “Druk-zetten”-van-Senten de 7-0.

Mika, die met een geblesseerde arm speelde, scoorde twee maal, Nick scoorde nogmaals, net als LJ en Valentijn. Zoals eerder gezegd maakte ook Hidde, Björn en Joost elk een fraai doelpunt. En omdat Mart in de tweede helft was gaan keepen kon ook Jack als veldspeler een mooi doelpunt maken. Er waren nog vele ‘bijna doelpunten’ die het aantal treffers tot diep in de twintig had kunnen doen oplopen, maar het was zo ook al heel een festijn. Een teamprestatie van formaat! Er werd goed gelet op buitenspel, het veld werd breed gehouden, de jongens keken goed, speelden goed over, hielden de linies goed gesloten en coachten elkaar voortdurend.

Na het laatste fluitsignaal waren er de bloemen, de flessen ‘champagne’, felicitaties, foto’s en friet. En vele trotse ouders en grootouders. Over drie weken volgt nog een uitwedstrijd in De Hoef tegen HSV’69. Zou de magische grens van 100 treffers gehaald kunnen worden? Komt dat zien!

fullsizerender

Dreamteam JO 15-3. Staand v.l.n.r. Mohammed ‘Amin’ El Jallouli, Mika Faverey, Mohammed ‘Mo’ El Majouti, Mart van Neerbos, Björn Schaar, trainer Stefan van Dommelen, Hidde Hassing, Nick Westmeijer, Eljereau ‘LJ’ Boelijn, Joost Masteling, Nick van Senten, Valentijn Pormes, trainer Robbie Winter, Aboubakar ‘Abu’ El Wadani. Voorste rij v.l.n.r. Jack Ramaker en Dani Gijsen.