JO13-1 doet zichzelf tekort tegen ’t Gooi

jo13
tgooi
Na vorige week ver, maar dan ook ver in blessuretijd een 3 – 4 voorsprong uit handen te geven en met 5 – 4 verlies van het veld te stappen bij Hercules in Utrecht kwam vandaag ’t Gooi op bezoek. Een strijd die gevoerd wordt onderaan de ranglijst. De eerste helft kwamen de jongens goed uit de startblokken, alleen werd er niet gescoord. Vervolgens kreeg de tegenstander enkele kansen en golfde het spel op en neer.

De tweede helft bleven de teams aan elkaar gewaagd, alleen benutten zij hun kans wel en keken we tegen een 0 – 1 achterstand aan. Breukelen begon te voetballen en via een snelle aanval over vele schijven wist Finn, de zoon van onze vaste vlagger, de bal achter de keeper te krijgen: 1 -1.

Beide teams bleven ervoor gaan en, voor de neutrale voetbalfan, was het een leuke pot voetbal. Vlak voor tijd wist de tegenstander door te breken en viel, net als vorige week, de winnende goal in de laatste seconde van de wedstrijd 1 – 2. Helaas weer geen punten, maar volgende week nieuwe kansen.