TeamE2 deelt punten met Elinkwijkers

elinkwijk
e2
Op de eerste zaterdag van deze herfstmaand heeft TeamE2 met een 2-2 gelijkspel tegen Elinkwijk JO11-4 een waardevol punt gescoord in de competitie van de 4e KNVB-divisie 2016/‘17. De formatie van Danny Suitela werd binnen twee minuten speeltijd knullig op een onfortuinlijke achterstand gezet, maar wist zich vervolgens knap en overtuigend terug te vechten in een attractieve en sportieve wedstrijd tegen de Utrechtse gastheren.

Keeper en ‘MVP‘ Benjamin kwam kort voor het einde van de wedstrijd in zijn doelgebied hard in botsing met aanvallers van de tegenpartij. Het onverschrokken boegbeeld en sluitpost in de verdedigingslinie van het collectief uit Breukelen liet zich door een bloedneus, kneuzingen en blauwe plekken echter niet uit het veld slaan. Met een verre en loepzuivere uittrap bracht hij de ploeg diep in blessuretijd in stelling voor een slotoffensief om verandering te brengen in de 2-1 achterstand.

Via het middenveld werden de spitsen van TeamE2 snel en handig aangespeeld; die omzeilden vervolgens tamelijk eenvoudig de Elinkwijkse defensie en wisten tot slot resoluut met een vlammend doelpunt de welverdiende gelijkmaker te laten aantekenen in de einduitslag van deze wedstrijd.