Oefencampagne eerste goed op weg

Afgelopen week speelde het eerste de eerste oefenwedstrijden.

vvz49
Afgelopen zaterdag tegen VVZ'49. Vorig seizoen nog thuis met 1-2 verloren, maar nu kon het team een betere prestatie neerzetten. Het was het eerste optreden van Rogier Gerritsen in de kleuren van FC Breukelen. Met 2 doelpunten in de eerste helft liet hij zijn potentie voor ons team zien. Ook Mike Bosonpem Mensah was met twee goals succesvol. Naar 60 minuten kwam Jesse van Riet in het veld, een talent waar wij zeker meer van zullen zien in de toekomst. Eindresultaat 6-2 overwinning!

Verslag van VVZ'49 te lezen op deze site.

nita
Dinsdagavond de derby tegen NiTA! Helaas was het weer niet best, maar de spelers van beide clubs trokken zich hiervan niets aan. Vele bekenden langs de lijn en binnen het veld! Breukelen duidelijk toonaangevend, maar slordig in het afwerken. FC Breukelen wint verdiend met 4-0 door doelpunten van Michael, Deen, Mark en Tom, laatste met een heerlijk geschoten vrije trap! Gezien aantal toeschouwers zeker interessant hiervan een jaarlijkse event te maken!

Nu aanstaande zaterdag om 14.30 uur aftrap op de Broekdijk tegen WV-HDEW om de ING-Cup 2016!