sch44
e5
Zoals u weet zijn er aan een verslag altijd 2 kanten. Het is aan de schrijver zijn interpretatie wat er genoteerd en de wereld in gestuurd wordt. Zo zagen wij in het verslag dat de E5 uit Harmelen elke week tegen een stuk of wat 2e jaars speelt en onze E5 ook zo typeerde. Als geen ander weet u natuurlijk dat hier onjuiste gegevens zijn gebruikt daar het team in zijn geheel uit 1e jaars E-spelers bestaat.

Getuige de weergave blijkt ook dat wij op zoek kunnen gaan naar een slagerij als sponsor want er was een waar slagveld aangericht. Bloedneuzen, noppen in dijbenen en wat al niet meer. Maar afgesloten werd met de zin dat het dit potje ook nog even zou worden gespeeld in Harmelen? Hebben we het hier dan over het altijd beladen duel tussen Ajax – Utrecht of schrijven wij toch over een stelletje jochies van 9 jaar. Het laatste is ons inziens het geval.

Zo werd dan op de warme maandagavond na een omleiding begonnen aan het sluitstuk van de competitie voor FC Breukelen. Onder het motto lekker ballen werd dan ook, na nog een doelwissel, om even over half zeven gestart. Vrijuit voetballend en met soms fraaie combinaties werden zowel onze Lars als de keeper van SCH getest. Een paar minuten na de eerste drinkpauze werd de score geopend. Was het eerst Timo die de bal net niet miste voor de volley. Na een combinatie over links was het Deylano die de 0-1 liet noteren. Doordat het spel op en neer golfde was het in de 19e minuut SCH die de gelijkmaker schuin in schoot. Vanaf de aftrap was het Presley die de achterhoede kansloos liet na een combinatie met Deylano. Presley schoot vervolgens de voorsprong weer op het scorebord.

Deze stand bleef tot de rust gehandhaafd en ontspannen werd de eerste helft doorgesproken. Eveneens kwamen de pijntjes naar boven, van buikpijn tot en met diverse mannen met hoofdpijn. Veel drinken zodat het vocht gehalte op pijl blijft en dan zakt het wel, tenslotte is er met 1 wissel niet een 3 tal spelers te wisselen.

Aangevangen met de 2e helft werd al snel een deuk opgelopen. Binnen 10 minuten werd de voorsprong, ondanks het feit dat Ryan, Samuel en Jorian weer hun mannetje stonden, omgezet in een 4-2 achterstand. Nog steeds geen man overboord wat zij kunnen dat kan onze voorhoede ook. Inmiddels was Levi weer, enigszins hersteld van zijn buikkrampen, het veld ingekomen en verkleinde na een fraaie pas van Deylano de achterstand tot 1 met een strakke bal. Vervolgens was het Presley die eerst na een 1-2tje Levi de keeper uitspeelde maar teveel naar buiten geduwd net naast schoot. Even later deed hij dit nog eens dunnetjes over en bracht de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Met nog 4 minuten te gaan leek het uiteindelijk uit te draaien op een gelijkspel wat ook terecht zou zijn geweest. Echter ruim in extra(?) tijd werd er weer gescoord door SCH. Met de aftrap werd direct iedereen naar voren gestuurd om de laatste pogingen om te zetten in een doelpunt. Het mocht niet zo zijn en werd uiteindelijk een 5-4 einduitslag genoteerd.

De competitie werd hiermee afgesloten en zullen er nog een drietal toernooien gespeeld worden. Voor de trouwe volgers 21-5 in en bij Nieuwkoop, 28-5 bij DESTO te Utrecht, tenslotte op 11 juni bij BFC in Bussum. Tussendoor zal nog een enkele oefenwedstrijd worden gespeeld. Daarna zal de zeer verdiende zomerstop aanvangen en zal er rond half augustus weer worden gestart met het nieuwe seizoen.