D2 in dubbele cijfers tegen Altius

altius
d2
Vanmorgen stond de wedstrijd in Hilversum tegen Altius op het programma. Na de 2-5 nederlaag tegen Uno van vorige week moest er gewonnen worden om aansluiting te houden. Voortvarend gingen de jongens dan ook van start en scoorde al vrij snel de eerste goal, 0-1.

Goed voetbal, maar vooral ook teamwork leverde kans op kans op. Het was de eerste helft eenrichtingsverkeer en Breukelen zette goed druk. Dit leverde de 0-2 gevolgd door de 0-3. De jongens bleven doorgaan en de ruststand werd op 0-4 gezet.

De tweede helft was een kopie van de eerste helft. Het grootste gedeelte van de wedstrijd werd gespeeld op de helft van Altius. Af en toe counterde Altius, maar het bleef bij deze enkele kans. Wanneer ze dan de mogelijkheid kregen op een kans, dan stond er nog de doelman van Breukelen, die het gevaar keerde. Breukelen scoorde de één na de andere goal en zette de eindstand uiteindelijk op 0-11. Een mooie uitslag en goede prestatie van de jongens, de trainer en coach.