Update van de voorzitter

Regelmatig krijgen we in het bestuur vragen of er al meer bekend is over mijn opvolging. Zoals jullie weten heb ik met pijn in het hart te kennen gegeven te moeten stoppen als voorzitter van FC Breukelen. Ik zal aanblijven tot en met de ledenvergadering in mei waarna ik de voorzittershamer zal overdragen aan de nieuwe voorzitter. Dit heeft ons als bestuur gelegenheid gegeven om voor opvolging in het bestuur te zorgen en met veel plezier kunnen we aankondigen dat we, wat ons betreft, daarin zijn geslaagd. We willen daarom graag Berend van Bon en Gerard van Engelenburg voordragen als nieuwe bestuursleden van FC Breukelen.

Op de aankomende Algemene Leden Vergadering, de datum van vergadering is 25 mei aanvang 20 uur, zal de verkiezing van Berend en Gerard als nieuwe bestuursleden van FC Breukelen worden geagendeerd. Berend zal worden voorgedragen als nieuw bestuurslid en zal daarbij, als Berend door de ALV in het bestuur is gekozen, binnen het bestuur worden voorgedragen als voorzitter. Gerard is op dit moment al voorzitter van de jeugdcommissie en zal vanuit die hoedanigheid worden voorgedragen voor een positie in het algemeen bestuur. Wanneer ook hij door de ALV in het bestuur wordt gekozen, zal hij tevens de rol van vice-voorzitter op zich nemen.

Berend van Bon
Berend van Bon

Gerard van Engelenburg
Gerard van Engelenburg

We zijn ontzettend blij dat we beide mannen bereid hebben gevonden om de vacante plekken in het bestuur op te vullen en we gaan ervan uit dat de ALV met hetzelfde enthousiasme positief zal stemmen over de benoeming van Berend en Gerard in het bestuur.