Rogier Gerritsen gaat voor FC Breukelen

AAEAAQAAAAAAAAaPAAAAJGFiOWNkMDYwLWE3MTItNDdhMS05ZmY3LWFkZGNiYzg4YzE3YQ
Wat een verrassing toen ca. 3 weken geleden ’s-avonds Rogier belde met de vraag of er binnen FC Breukelen interesse was aan zijn overstap naar de club! Wat een vraag, want wij kennen Rogier uit de Hoofdklasse A toen hij - uit bij VVA - ons met 4 doelpunten behoorlijk pijn deed. Een middenvelder die zijn opleiding bij Go Ahead Eagles genoot, maar slechts één keer in de eredivisie voor de Adelaars speelde. In Renkum geboren verliet Rogier Go Ahead in 2009 voor Bennekom waar hij tot 2013 voor uitkwam. Rogier wisselde naar VVA waar hij twee jaar speelde en keerde dit seizoen weer naar Bennekom terug.

Waarom zijn keuze voor FC Breukelen gezien zijn voetbal CV? Rogier woont in Utrecht en studeert Psychologie en Economie. Na een succesvol stage bij Samhoud Consultancy heeft Rogier een functie als Commercieel Manager bij het nieuw opgerichte Samhoud Media aangeboden gekregen met kantoor in Amsterdam. Gezien zijn maatschappelijke carrière en de reistijd van 4 keer naar Bennekom v.v. was zijn keuze heel snel gemaakt. Clubs uit de Hoofdklasse waren allemaal erg geïnteresseerd, maar Rogier koos voor de sportieve uitdaging met FC Breukelen. Een goede combinatie van maatschappelijke betrokkenheid, woon-werkverkeer en nog veel jaren met FC Breukelen.

Wij wensen Rogier met Bennekom een goede afsluiting van dit seizoen. Voor het komend seizoen wensen wij Rogier en zijn nieuwe teamgenoten een plezierige en succesvolle verloop van de competitie bij FC Breukelen.