C2 pakt 3 punten in strijd om koppositie

c2
devecht
Op de vroege zaterdagochtend, met een goede temperatuur stond wedstrijd 5 van het voorjaarsseizoen op het programma. SV De Vecht C1 kwam naar Breukelen. Op papier geen makkelijke tegenstander. Na 4 duels staat de C2 op plek 2, maar loopt op doelsaldo voor op De Vecht, de nummer 3. Met 1 wedstrijd minder en 4 punten achterstand op de koploper moest er dus gewonnen worden om zicht te houden op de koppositie.

De C2 start geweldig. Binnen 20 seconden wordt de bal veroverd door Daan, die Wouter tegenover de keeper zet en de 1-0 maakt. Beter kan niet. De C2 kent goede fases in de eerste helft. In de 10e minuut is het Daan die de 2-0 maakt. De C2 zit vol met zelfvertrouwen en de Vecht zit er al doorheen. Discussies onderling en slordige passes waren het gevolg. Lucas krijgt halverwege de eerste helft de bal voor zijn voeten en haalt uit vanaf een meter of 20. 3-0. De winst is binnen als Milan niet veel later de 4-0 maakt. Dit is ook de ruststand. Iedereen is zeer tevreden, ook al was het spel af en toe best slordig.

De tweede helft begint anders. Matig voetbal, met hier en daar een kans, maar geen goals. De Vecht deed nog wat terug en scoorde door een comminucatiefout de 4-1. Dit is ook de eindstand. Over 2 weken tegen de koploper VIOD C1, waarin de C2 de ultieme kans krijgt om de koppositie over te nemen.