Transfernieuws 18 maart

Deen van Embricqs keert terug

Deen_van_Embricqs
Na 3 jaar met schitterende acties in de eerste- en hoofdklasse vertrok Deen afgelopen seizoen naar Ajax 1. Door blessures en een grote selectie was het niet makkelijk voor Deen om bij Ajax (zaterdag) 1 een basisplek af te dwingen. Zijn speelvreugde ging verloren en dus klopte hij bij onze team manager Herman Jansen aan of er voor komend seizoen een plek vrij was in onze selectie.

Binnen no-time was alles afgehandeld en met blijheid en vreugde kunnen wij melden dat Deen van Embricqs volgend jaar weer in de kleuren van FC Breukelen te bewonderen is. Zijn komst wordt door alle leden van de technische staf/commissie alsmede de medespelers gedragen. Wij wensen Deen nog een goed en sportieve verloop in de hoofdklasse met Ajax. Voor het komende seizoen veel plezier en succes terug op het oude warme nest!

Andre Morgan vertrekt naar de tweede divisie

Andre Morgan
Helaas heerst ook het gevoel van verdrietigheid omdat wij Andre Morgan volgend jaar niet meer voor FC Breukelen zien voetballen. Natuurlijk gunnen wij allen de overstap naar Zondag Topklasse Koninklijke HFC waar Andre volgend seizoen zo goed als zeker in de tweede divisie te bewonderen zal zijn!

Andre heeft zich tijdens zijn tijd bij FC Breukelen in de kijker van deze bekende voetbalclub gespeeld en wensen hem heel veel succes en plezier voor komend seizoen. Als het niet mocht lukken, dan kan Andre uiteraard heel makkelijk weer terugkeren!