F6 begint voorjaarscompetitie met de eerste overwinning

f6
svm
Op deze regenachtige dag moest de F6 de voorjaarscompetitie beginnen tegen SVM F3. Aan het enthousiasme in de kleedkamer en tijdens de warming-up was te merken dat de jongens er erg veel zin in hadden.

In het begin was direct te zien dat iedereen goed had geluisterd op welke positie hij moest spelen. Na een paar goede aanvallen was het Jurre die heel mooi alleen voor de keeper 1-0 maakte. De voorsprong werd daarna tot de rust netjes uitgebouwd tot 4-0 dit was mede te danken aan het goede keeperswerk van Douwe en de verdedigers Lars, Lars, Sebastiaan en Thijs.

F6-rust

In de rust werd afgesproken dat iedereen elkaar zou blijven helpen, zowel in de aanval als in de verdediging. Ik weet niet of het door de limonade kwam maar iedereen bleef heel hard werken, vooral Roel, Kees en Sebbe liepen heel veel meters.

De F6 liep uit naar een 6-0 eindstand. De overige doelpunten werden gemaakt door Sebbe 2, Jurre 2 en Lars 1. Heel goed gespeeld jongens, lekker trainen de komende week en gefeliciteerd met jullie eerste overwinning.