Verlies en eindelijk winst voor C2

C2 kan ook laatste wedstrijd niet winnen.

c2
csw
Het is onze jongens ook in de laatste wedstrijd van de najaar competitie niet gelukt om een punt te pakken. De thuiswedstrijd tegen CSW C2 werd helaas met 0-2 verloren.

Deze stand was al bij de rust bereikt. Twee ongelukkig momenten zorgden ervoor dat deze stand op het scorebord stond.

Toch konden onze jongens wel met een tevreden gevoel de wedstrijd beëindigen. Het was voor het eerst dat er een helft de nul gehouden werd en er ontstond in de tweede helft een leuke wedstrijd.

We kregen wel kansen, maar deze werden helaas niet benut.

Met het vooruitzicht dat onze jongens in de voorjaars competitie een klasse lager gaan spelen in combinatie met het spel van de tweede helft kunnen ze toch met een goed gevoel de winterstop in gaan. Wordt deze lijn doorgezet dan wordt er zeker op korte termijn een wedstrijd gewonnen.

C2 WINT

c2
sgraveland
Ja, u leest het goed. Onze jongens hebben gewonnen. Een oefenwedstrijd tegen derde klasser (waar ze in de voorjaarcompetitie gaan spelen) ’s Gravenland C3 werd met maar liefst 8-1 gewonnen.

Toegegeven, onze C2 was i.v.m. vakanties, blessure, meedoen met de C1 en ziekte niet in de normale opstelling.

Yasin, gastspeler vanuit de D1 scoorde 7 doelpunten en de 8e nam Niek (ook van de D1) voor zijn rekening.

Maar het mooie van deze score was wel dat de vaste spelers van de C2 een groot aandeel hadden in de voorbereidingen van de doelpunten. Thomas speelde regelmatig zijn vaste tegenstander zoek en gaf vervolgens mooie voorzetten waaruit gescoord werd. Wouter mengde zich regelmatig in de combinaties waar ook uit gescoord werd.

De verdediging stond deze wedstijd prima en konden vele aanvallen onschadelijk maken.

Een super opsteker om de kerstvakantie in te gaan en in januari weer onder de enthousiaste leiding van Corné fanatiek te gaan trainen. Met als doel om lekker bovenin mee te draaien in de competitie.