Na het kampioenschap ook de beker?

devecht
f4
Vorige week hebben de toppers van de F4 zich laten kronen tot winterkampioen. Willem en Isabel, ouders van Mauro en tevens eigenaar van de snackbar Stan en Ollie in het winkelcentrum Breukelen Noord, hadden de mannen (en ouders!) een heerlijke kampioenspremie beloofd die na de bekerwedstrijd vandaag met het hele team genuttigd zou gaan worden. Helaas moest Roy verstek laten gaan deze zaterdag, voor hem is de winterstop inmiddels begonnen. Het was dan de vraag of onze kanjers zich nog konden motiveren voor een op papier makkelijke wedstrijd uit bij de Vecht tegen de plaatselijke F4 of dat ze al met hun gedachten bij de kampioenspremie zaten.

Over de wedstrijd kunnen we deze keer heel kort zijn. Ja, de mannen hadden meer aandacht voor de patat met frikadellen dan voor de wedstrijd vandaag. De tegenstanders waren letterlijk en figuurlijk een maatje kleiner dan onze mannen (dat gebeurt toch niet vaak), waardoor het een hele eenvoudige 0-6 overwinning werd. De eerste 2 werden gescoord door Lieuwe, nummer 3 en 4 door Julian Finn, nummer 5 door Koen en de afsluiter was voor Mauro. Koen, keeper van dienst in de eerste helft heeft letterlijk 0 ballen op zijn doel geschoten gehad, Lieuwe heeft in de 2e helft 1 redding moeten verrichten. Meer valt er niet te vertellen over het aanvalsspel van de tegenstander. Onze F4 had bijna 100% balbezit maar speelde het vandaag te slordig en met name bij tijd en wijle wat egoïstisch uit. Toch een beetje het kampioensgevoel in de benen vandaag, maar dat mag ook een keer. De overwinning werd in de tas gestopt en de volgende ronde in de beker is behaald.

Na de kwalificatie voor de knock-out-fase van de beker kon vandaag het echte werk beginnen en vol gas ging iedereen vandaag naar Stan en Ollie. Onder groot gejuich en gezang werd de kampioenspremie door alle spelers, begeleiders en ouders van de F4 in ontvangst genomen! Namens iedereen worden bij deze de familie Schreurs ontzettend bedankt voor deze heerlijke premie!

stanenollie

Deze week wordt er nog getraind, daarna begint voor onze toppers de winterstop en die is verdiend! Wat een geweldige eerste seizoenshelft mannen, we zijn super supertrots op jullie!

De technische staf.