Jeugdig Breukelen 2 verslaat vv Maarssen 1 in nuttige oefenwedstrijd

2e
maarssen
Breukelen had in het competitie vrije weekend buurman vv Maarssen bereid gevonden om in Breukelen een oefenwedstrijd te komen spelen. Het 1-ste zaterdagteam komt dit seizoen uit in de 3-de klasse, na de promotie van vorig seizoen.

Breukelen had een aantal vaste waardes vrijaf gegeven en Hans Kabalt en Cavit Yavuz waren met het 1-ste team afgereisd. Dit was daarom wederom een mooie gelegenheid om een aantal jeugdspelers aan het werk te zien. Dinsdag hadden een aantal A-junioren al meegedaan met Breukelen O23 en ook nu waren er 5 spelers uitgenodigd om aan te sluiten bij deze oefenwedstrijd. Michiel Coppini en Nick van Tricht startten direct in de basis en speelden een sterke partij op de back posities.

Breukelen was gedurende de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en met name de 1ste helft werd de bal makkelijk rondgespeeld. David Rommy en Montell Rosheuvel zorgden voor de 2-0 ruststand. Na rust werden A-junioren Roy Turksma, Stan de Wit en Jesse van Riet ingebracht, waarbij Jesse zijn debuut direct bekroond zag met een goal (3-0). De gemiddelde leeftijd zat op dat moment al op junioren niveau, want Rommy (maker van de 4-0) was met zijn 24 jaar de oudste speler aan Breukelen zijde. Een compliment dus voor het Breukelen team dat er een serieuze oefenpot van maakte en het daardoor makkelijker maakte voor de A-junioren om ingepast te worden. Ook een compliment voor de ploeg uit Maarssen die er een sportieve wedstrijd van maakte.

Komend weekend een tegenstander van een heel ander kaliber als competitie tegenstander Volendam 2 naar Breukelen komt. Vorig seizoen een vervelende wedstrijd tegen een normaal gesproken sportieve tegenstander en Breukelen zal in goede vorm moeten verkeren om de punten in Breukelen te houden. Met nog 3 competitierondes te gaan voor de winterstop moet Breukelen nog behoorlijk wat punten sprokkelen om zich vast in de middenmoot te kunnen nestelen. Aanvang aanstaande zaterdag 12.30 uur