Punten blijven na kraker in Breukelen

c1
c2
Zaterdag 14 november stond de kraker op het programma waar al weken naar uitgekeken was: FC Breukelen C1 tegen FC Breukelen C2. Een wedstrijd waarin het tijd werd dat de jongens van de C2 konden laten zien wat ze allemaal kunnen. Motivatie genoeg, want winnen van de C1 zou toch mooi zijn.

Het werd een leuke wedstrijd waarin onze jongens helaas niet in staat waren om deze winnend af te sluiten. De wil was er absoluut, daarover geen twijfel. We kunnen alleen de conclusie trekken dat de jongens en meisje van de C1 een maatje te groot waren in deze wedstrijd. De ruststand werd bereikt met een 2-0 achterstand door doelpunten van Rafael en Jacco.

In de tweede helft was er van de kant van onze jongens meer druk. Geholpen door de wind, die ze in de tweede helft mee hadden. De wind in de rug was alleen letterlijk en niet figuurlijk. Al moet gezegd worden dat het mooiste doelpunt van de wedstrijd door Daan de Graaf werd gemaakt met wat hulp van de wind. Vanaf 35 meter schoot hij verwoestend op het doel. De bal  belandde ‘gedragen door de wind’ in het doel. Dit doelpunt bracht de stand op 3-1, want Jochem had inmiddels de 3e voor de C1 gemaakt.

De supporters van de C2 hoopten dat Daan of een andere speler van de C2 nog minstens 2 van deze zondagsschoten (op zaterdag) zouden lossen richting de keeper van de C1. Daan deed het nog 1 keer, maar dit schot ging recht op de keeper af. Jacco wist namens de C1 nog een keer te scoren en bracht daarmee de eindstand op 4-1.

Zaterdag aanstaande mag de C2 zijn laatste wedstrijd  in de bekercompetitie spelen. Een mooie gelegenheid om de eerste overwinning van dit najaar binnen te halen.