C3: Opgaande lijn zet zich door!

c3
pvcv
Nadat vorige week al de eerste overwinningspunten waren binnen gehaald, werd deze week wederom een sterke prestatie neergezet. Nu tegen PVCV.

Maar, daar zag het in het begin van de wedstrijd niet naar uit. Onder leiding van de uitstekend fluitende Marco van Neerbos leek het of onze jongens nog niet door hadden dat de wedstrijd begonnen was, want in no-time stonden ze 2-0 achter. En dat terwijl coach Patrick het team juist op scherp gezet had met een speciale last-minute aankomst.

Gelukkig werd het spel daarna beter en na een mooie een-twee combinatie op het middenveld werd Nick richting de keeper van PVCV gestuurd en hij maakte deze kans koelbloedig af. Hierna wist de tegenstander weer twee keer te scoren, en ondanks het steeds betere veldspel van onze jongens stond het met de rust dus 1-4.

Het goede veldspel werd na rust voortgezet, wat resulteerde in mooie combinaties en een groot overwicht. En daaruit volgden weer de goals: een droog puntertje van Pim 2-4. Vervolgens een corner die door Daniel in de goal werd getikt 3-4.

En … na hard werken, doorzetten en bikkelen werd uiteindelijk de gelijkmaker door Mohammed ingeschoten! Als bewijs hiervan bijgaande foto met de bal hard in de touwen…

c3-pvcv

Hierna werd het nog tien minuten spannend, want PVCV gaf de strijd ook nog niet op. Het spel golfde op en neer, maar de C3 verdediging zat goed in elkaar en keeper Sem had een paar mooie reddingen.

Ondanks de kansen voor beide teams werd er niet meer gescoord en de wedstrijd eindigde in 4-4. De toeschouwers waren, zoals dat zo mooi heet, de grote winnaars, want zij hebben een spannende match gezien waarin de C3 de opgaande lijn aan het voortzetten was. Ga zo door jongens!