C2 wacht nog steeds op eerste punt

c2
maarssen
In de streekderby tegen Maarssen C2 moest het eindelijk maar eens gaan gebeuren. De eerste punten in de competitie zouden afgelopen zaterdag gepakt worden. Iedereen had er zin in. Spelers, coach en het publiek. 11 uur stond iedereen paraat op het voetbalveld. Alleen…

De scheidsrechter ontbrak. Die was er helaas niet. Gelukkig was een leider van Maarssen C2 bereid om de wedstrijd te gaan leiden.

Later dan gepland kon de wedstrijd beginnen. Het werd een spannende wedstrijd. Waren onze jongens in staat waren om de tegenstander terug te dringen in de verdediging. De eerste helft golfde het spel enigszins op en neer, waarbij gezegd moet worden dat onze jongens niet echt een uitgespeelde kans kregen. Maarssen kreeg wel enkele kansen, maar gelukkig hadden ze het vizier niet altijd goed staan. En stond het vizier wel goed dan kwamen ze de uitstekende keepende Daan tegen op hun weg naar het doel. Met enkele zeer goede ingrepen wist hij het doel tot aan de rust schoon te houden. Iedereen was zeer tevreden met de ruststand van 0-0. De inzet en strijdlust was goed bij alle spelers.

Combinaties lukten niet altijd, zoals een ieder het graag zou zien.

In de tweede helft was Maarssen C2 wat sterker dan onze jongens van de C2. Met goed verdedigend werk en heel veel strijdlust  werd geprobeerd de nul te houden. In de hoop dat we met een snelle uitval of een vrije trap in de buurt van de 16 meterlijn toch een goal zouden kunnen maken. Beide deden zich (bijna) voor.  Uit een van de weinige aanvallen in de tweede helft werd er op Dani een overtreding begaan, die helaas niet door de scheidsrechter als zodanig gezien werd. Stel dat hij wel een vrije trap had gegeven en stel dat ………….. Helaas ging dit allemaal niet door.

Even later kwam Milan oog in oog te staan met de keeper. De situatie was te vergelijken met die van vorige week. (tegen SCH’44). Wat toen wel lukte ging nu jammer genoeg mis. Via de keeper ging de bal naast het doel.

Maarssen wist daarentegen wel te scoren in de tweede helft. Niet één maar  twee keer. 0-2. Dit was ook de eindstand van de wedstrijd.

Nog steeds geen punten in deze competitie, maar vroeg of laat komen ze wel. De inzet is prima. Als de combinaties  beter gaan lopen moeten de punten vanzelf een keer komen.