C2 kan niet winnen van SCH’44 C1

sch44
c2
Ondanks het teleurstellende nieuws van de KNVB dat onze jongens van de C2 niet in een andere competitie ingedeeld worden, waarin tegenstanders van gelijkwaardig niveau spelen, ging een ieder toch met goede moed richting Harmelen. Zonder Dani en coach Corné werd de strijd aangegaan tegen de C1 van SCH’44. Voor deze wedstrijd waren Sander de Graaf en Johan Buls coaches.

De wedstrijd was in de eerste helft redelijk gelijkwaardig. SCH’44 kreeg enkele kansjes. Daan wist met enkele goede ingrepen zijn doel ‘schoon’ te houden. Ook onze jongens kregen een paar kansjes. Thomas en Sten hadden hun vizier niet helemaal goed staan of de keeper van SCH’44 stond in de weg. Er was bij de meegereisde supporters een stille hoop dat we dit keer 1 (of misschien wel 3) punt(en) mee zouden nemen naar Breukelen.

Helaas wilde de tegenstander niet meewerken. Voor de rust wisten ze twee keer te scoren.

In de rust was iedereen nog vol goede moed voor een beter resultaat. De coaches deden enkele omzettingen binnen het elftal in de hoop dat dit zou doorwerken naar een positief resultaat.

Jammer genoeg bleef het gewenste resultaat uit.

In korte tijd wist SCH’44 drie keer te scoren. Dit bracht de tussenstand op 5-0. Ondanks deze achterstand kregen onze jongens toch nog wel enkele kansen. Thomas had vandaag niet zijn geluksdag als het om het benutten van kansen ging.

Iedereen hoopte dat de keeper iets te vroeg zou springen, zodat hij net onder de bal zou door springen na een mooie vrije trap van Wouter. Niet dus.

Toch wisten we de dik verdiende treffer te maken, nadat SCH’44 de 6e had gemaakt.

Een verre pass vanuit de verdediging van Sten vond Milan absoluut de moeite waard om er achteraan te gaan. Hij speelde zich goed vrij en kwam oog in oog te staan met de keeper, die kwam uitlopen. Milan bedacht zich niet en schoot de bal van een meter of 20 strak langs de keeper het doel in. 6-1.

In de laatste 5 minuten wist SCH’44 nog 2 keer te scoren. De eerste vanuit een strafschop, nadat Daan een tegenstander onderuit getrokken had. Hij mocht voor 5 minuten het veld verlaten. Aboubakar nam zijn plaats in tussen de palen. Kort na deze treffer (de 7e) werd de laatste van de wedstrijd gemaakt. Eindstand 8-1.

Geen punten mee naar Breukelen.

Ik wil Daan, Paul, Wouter, Lucas, Olivier, Sten, Aboubakar, Damian, Daan, Jesse, Eljay, Milan, Thomas wel een groot compliment geven. Jullie hebben vandaag goede inzet getoond. Af en toe werd er leuk samengespeeld. Dit moet hoop geven voor de komende wedstrijden.