Nieuwe ronde, nieuwe kansen

1e
Beste Breukelen-supporters,

Zoals jullie allemaal weten begint voor de meeste Breukelen teams morgen de competitie weer. Veel teams zijn succesvol geweest afgelopen seizoen, terwijl andere teams het moeilijker hebben gehad. Elk team begint morgen echter weer op nul en zal weer een heel seizoen alles uit de kast moet halen om een mooie eindklassering te bewerkstelligen.

Zo ook de A-selectie. Een uiteindelijk dramatisch verlopen seizoenseinde heeft ervoor gezorgd dat wij niet meer op Hoofdklasse niveau acteren, maar het een treetje lager zullen moeten doen in de eerste klasse. Wij realiseren ons dat onze voorbereiding op het komende seizoen, om het zacht uit te drukken, niet al te voorspoedig is verlopen. Morgen zullen wij er echter moeten staan als wij de zware uitwedstrijd tegen De Merino’s uit Veenendaal spelen. De nare smaak van de voorbereiding kan dan gelukkig in één keer worden weggespoeld. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Vorig jaar zijn wij het gehele seizoen geweldig gesteund door de luidruchtige jeugdspelers van Breukelen op de tribune bij uit- en thuiswedstrijden. Dit waarderen wij enorm en wij zouden jullie dan ook willen vragen om ons dit seizoen weer luidkeels te komen aanmoedigen.

Tot slot wenst de A-selectie ieder elftal van de club een heel sportief en prachtig seizoen toe!