Altius C1 een maat te groot voor C2

c2
altius
Het komende seizoen mogen Bram, Paul, Sten, Olivier, Damian, Daan, Lucas, Wouter, Thomas, Eljero, Aboubakar, Dani, Milan en Jesse hun beste doen om de eer van FC Breukelen C2 hoog te houden. Dit alles onder leiding van hun trainer/coach Corné.

Afgelopen zaterdag stond voor de C2 de bekerwedstrijd op het programma tegen Altius C1. Het was de eerste keer dat de C2 in deze samenstelling met elkaar speelde. De wedstrijd werd helaas niet winnend afgesloten. Altius C1 was een maat te groot.

De eerste 20 minuten konden onze jongens nog tegenstand bieden, maar ondanks het harde werken kon niet voorkomen worden dat Altius de score opende. In de eerste helft scoorde Altius nog 2 keer en wist Daan vanuit een vrije trap te scoren. Het was wel het mooiste doelpunt van de wedstrijd, maar daar win je jammergenoeg nog geen wedstrijd mee. De ruststand was 1-3.

In de tweede helft wist Altius nog 7 keer te scoren. Ze hadden nog meer kunnen scoren, maar Bram wist met goed keeperswerk de schade te beperken tot 7 keer. Aan het eind van de wedstrijd stond er 1-10 op scorebord.

Het is natuurlijk altijd mooier als je met een overwinning begint, maar deze wedstrijd geeft nog geen beeld van wat er in de competitie gaat gebeuren. Er zijn nog vele trainingen en enkele bekerwedstrijden te gaan voor de competitie gaat beginnen. Tot die tijd heeft Corné de tijd om de ‘ideale’ opstelling te maken en kunnen de jongens beter op elkaar ingespeeld raken waardoor het samenspelen soepeltjes gaat verlopen. Met als uiteindelijk doel een mooi klassering in de competitie.