Teleurstellende nederlaag FC Breukelen 2

2e
elinkwijk
Ook de 2de wedstrijd tijdens de Vechtstreekcup is geëindigd in een nederlaag. Deze keer was Elinkwijk 2 de tegenstander.

Dit jonge team speelt lager dan het 2de team van Breukelen maar daar was, behoudens het eerste half uur, niets van te merken. Breukelen kwam nog wel op voorsprong via Julian Beekman. Uitgerekend tegen zijn oude team maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van Breukelen.

Daarna zakte Breukelen door de ondergrens, met veel foute passes, grote afstanden tussen de linies en een onrustige opbouw. Kleine pijntjes en blessures en een nagenoeg lege bank zorgden ervoor dat er weinig mogelijkheden waren om te wisselen en het spelbeeld te veranderen.

Elinkwijk trok de wedstrijd terecht naar zich toe met een 1-2 overwinning. Keeper Toni Emmelkamp zorgde nog voor een opmerkelijk feit door ook in zijn 2de wedstrijd een penalty te stoppen.

De oefenwedstrijd van woensdag, door de afzegging van VVIJ (de 3de afzegging op rij), is vervallen. De eerstvolgende wedstrijd is de voor de KNVB beker tegen Zuidvogels 2: Zaterdag, 22 augustus om 11.30 in Huizen.