"Voetbal is een mooie sport"

2014-09-03_JonathanRamaker
Het was een bewogen en mooi seizoen. Zeker 85 jeugdleden van onze F3, E4, D1, D3, C1 en de meiden van MC1 hebben het seizoen afgesloten als kampioenen, waarvoor heel veel  respect. Zaterdag 6 juni gaan wij tijdens de Familiedag al deze jeugdteams rond het middaguur in het zonnetje zetten. Ook FC Breukelen 3 kan nog kampioen worden die zaterdag! Kom ook naar de Familiedag met o.a. om 14.00 uur een optreden van het Breukelse Shantykoor Krakend Tuig.

Een voetbalwedstrijd kan natuurlijk ook verloren worden. Ondanks een grandioze zaterdagmiddag 30 mei met ongelofelijk veel supporters van FC Breukelen en v.v. Eemdijk en een topsfeer op het sportpark hebben de heren van FC Breukelen 1 de wedstrijd helaas verloren en is degradatie naar de eerste klasse een feit.

Ons eerste elftal neemt afscheid van een aantal stafleden en spelers, namelijk assistent-trainer Richard Beekink, verzorger Raymond Tieland en de spelers Djuric Winklaar, Edwin Soenarto, David van der Veld, Deen van Embricqs, Mitchell van Frederici, Antonio Cvetkovic, Lucien Dors, Roy Schaap, Lorenzo Lassooij en Iljaas Rodjan. Wij wensen een ieder veel succes in hun volgende sport(ieve)stap.

Het bestuur wil ten slotte graag alle vrijwilligers die zich op 30 mei hebben ingezet, hartelijk bedanken voor het harde werken. Dankzij hen is de organisatie rondom de wedstrijd tegen Eemdijk een groot succes geworden. Tegelijkertijd een woord van dank voor alle vrijwilligers die het afgelopen seizoen ervoor hebben gezorgd dat onze vereniging draait. “Zonder vrijwilligers geen vereniging.” Hartelijk dank.

Jonathan Ramaker, voorzitter FC Breukelen